Djursland er et besøg værd

Vores Bed and Breakfast ligger placeret i et roligt og fantastisk naturområde nær skov og strand nær Rønde som er et af de dejligste steder på Djursland. Blomsterly Bed and Breakfast har en lækker have, med to smukke drivhuse, som du vil have adgang til under dit ophold samt dejlig terrasse.

Eksklusiv overnatning for 1 eller 2 personer i privat anneks med egen indgang, fuldt udrustet køkken, badeværelse og soveværelse med dobbeltseng som også kan deles op til 2 enkeltsenge. Nyd din mad eller kaffe ved den lille spiseplads i køkkenet. Spisepladsen er i køkkenet hvor der er mulighed for selv at lave mad. Køkkenet er udstyret med 2 kogeplader, gryder og hvad der ellers er behov for ved tilberedning af måltid. Der er eget køleskab med tilhørende fryser samt barnestol. Der er kaffemaskine og kaffefiltre, men kaffe skal selv medbringes.

Vi giver et godt tilbud på overnatning til håndværkere, der vælger at bo her over længere tid.

Vi er i forvejen et af de billigste bed and breakfast nær Rønde. Vi vil mene af vi er blandt de billigste B&B på Djursland.

Du skal ikke bekymre dig om slutrengøring, det klar vi for en billig pris på kun 200 kr. Sengelinned og håndklæder koster kun 50 kr, det kan ikke gøres billigere. 

Omgivelser

Blomsterly Bed and Breakfast ligger i en radius af 30 km fra byer som Ebeltoft, Grenaa, Randers og Aarhus og der kører busser hertil hver halve time. Der er mulighed for gåture i naturskønne områder som Kalø Skov og Følle Strand, hvilket varmt kan anbefales.

Blomsterly_9
Blomsterly_18
Blomsterly_3
Blomsterly_4
Blomsterly_7
Blomsterly_5
Blomsterly_14